zaterdag 14 mei 2016

Brug naar begrip

Naar aanleiding van het grote animo voor de vorige voorstelling op 5 april volgt op 20 mei een tweede voorstelling! Assadaaka Community organiseert opnieuw de vertoning van de film ‘De Beslissing’ met een aansluitend debat geleid door Wahid Sanouji. Deze keer zal de vertoning plaatsvinden op locatie Meevaart, Balistraat 48a.

Deelname aan deze avond is gratis!

De korte film ‘De Beslissing’ is een film van Wahid Sanouji, waarin de jonge Karim, een Nederlandse jongen van Marokkaanse komaf, voor de keuze staat zijn vader een geheim te vertellen. De makers vragen met deze film aandacht voor Marokkaanse jongeren die worstelen met hun seksuele identiteit. Met het vertonen van de film willen ze seksuele identiteit bespreekbaar maken binnen de multiculturele gemeenschap in Nederland.

Voor vele groeperingen is seksuele diversiteit een taboe en niet vanzelfsprekend zoals dit binnen de Nederlandse cultuur het geval is. Binnen verschillende gemeenschappen wordt dit onderwerp daarentegen nog vaak vermeden. Wij willen ervoor zorgen dat bezoekers deze avond met meer kennis het gebouw verlaten en wellicht een betere kijk hebben op dit moeilijk onderwerp.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Assadaaka Community, Stichting Onze Hoop, regisseur Wahid Sanouji & Gemeente Amsterdam-Oost.

Wij hopen op een grote opkomst en zien u graag verschijnen op vrijdag 20 mei.

Vergeet niet u tijdig aan te melden!

Datum: 20-05-2016
Tijd: 19:30 – 21:30

Locatie: Meevaart - Balistraat 48a 1094 JN Amsterdam

Toegang is gratis! Komt u allen!!!
Hopelijk tot dan bij Assadaaka Community

Vooraf aanmelden: E-mail: info@assadaaka.nl of telefonisch: 020- 7525131 of 0647440672.
Voor meer Informatie kunt u terecht bij de Vriendschap Community Assadaaka (VCA): Tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten