dinsdag 17 december 2019

Dapperbuurt (kind)vriendelijker

Een bijeenkomst – Dapperbuurt (kind)vriendelijker

Hoe maken we samen de Dapperbuurt (kind)vriendelijker? Dat was de vraag tijdens onze bijeenkomst op 30 september en 4 november. Daar kwamen goede ideeën naar voren! Vandaag gaan we met elkaar in gesprek hoe we hiermee samen aan de slag kunnen gaan. Terwijl je kunt genieten van een gezond en gezellig ontbijt. Dus kom allemaal en neem iemand mee, naar deze thema-bijeenkomst over de Dapperbuurt op maandag 18 december van 17u tot 19u.

Iedereen, dus ook als je er niet bij was op 30 september en 4 november, is van harte welkom om mee te denken over wat wij kunnen doen om de Dapperbuurt (kind)vriendelijker te maken. Want als bewoners samen de schouders eronder zetten, maken we de buurt zelf een prettiger plek, voor kinderen om op te groeien, voor iedereen.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we kijken welke ideeën we om kunnen zetten in activiteiten of buurtinitiatieven. Want samen staan we sterk!
Kom dus allemaal meepraten over een (kind)vriendelijker Dapperbuurt, tijdens onze Thema-bijeenkomst op woensdag 18 december.

Wat: Thema-bijeenkomst Dapperbuurt (kind)vriendelijker
Wanneer: woensdag 18 december 2019
Tijd: van 17u tot 19u
Waar: Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal 1e etage,
Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam






















Geen opmerkingen:

Een reactie posten