vrijdag 25 april 2014

Bevrijdingsdiner op vernieuwd Makassarplein


Bewoners uit de Indische Buurt, en uit andere delen van Amsterdam zijn uitgenodigd om op Bevrijdingsdag deel te namen aan een Bevrijdingsdiner op het vernieuwde Makassarplein.
Mee-eten kan voor € 5 per persoon en met Stadspas vouchers al voor € 1,50 per persoon. 

Kies je eigen Indische Buurt Burgemeester
Voor kinderen en jongeren tussen 10 en 17 jaar uit Oost is er de Buurt Burgemeester Verkiezing. Per tafel kunnen de kandidaten die hun buurt willen vertegenwoordigen mee doen aan deze nieuwe buurt verkiezing. Meld je alvast aan met je naam, leeftijd en adres via popguds@yahoo.com als je mee wilt doen. Je kunt dan alvast de vragenlijst invullen. Neem gerust je hele klas, familie of straat als supporters mee.

Mandela TafelsEr is voor deze gelegenheid een Mandela Tafel Dialoog. Hoe gaan wij Amsterdammers elkaar Heldhaftig, Barmhartig en Vastberaden steunen door dik en dun? Hoe kunnen wij deze unieke crisis nog beter benutten om er samen wijzer en sterker uit naar voren te komen? Samen kunnen wij dan krachtige, positieve manieren bedenken om Amsterdam nog fijner te maken voor iedereen.

Kaartverkoop en informatie. Kaartjes kopen kan in het Rumah Kami buurthuis op Makassarplein 1 tussen 19.00 en 20.00u en via internet bij www.Streetdiners.org .

Vragen: Ahmed El Mesri : 020-7525131 of mail info@assadaaka.nl - www.assadaaka.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten