dinsdag 14 juni 2016

Iftar voor Orlando

De afschuwelijke aanslag op de nachtclub Pulse in Orlando roept wereldwijd op tot medeleven met de meer dan honderd gewonden, slachtoffers en hun nabestaanden. Dit geweld raakt ons allemaal. Vrijheid om te zijn wie je bent, daar staan wij voor. Daarom nodigt Assadaaka Community iedereen uit voor een bijeenkomst op donderdag , om de slachtoffers van deze aanslag te gedenken.
De vreselijke gebeurtenis van afgelopen zondag maakt eens te meer duidelijk hoe belangrijk aandacht en een open dialoog over de seksuele diversiteit is, binnen alle culturen en religies. Daarom vertonen wij tijdens deze bijeenkomst de film De Beslissing, over de Marokkaanse jonge man Karim, die worstelt met zijn homoseksuele identiteit. Naar aanleiding van deze korte film van regisseur Wahid Sanouji wil Assadaaka Community graag een open dialoog houden, waarbij iedereen zich welkom mag heten.

We sluiten deze avond af met een gezamenlijke iftar.

We hopen u allemaal te mogen verwelkomen,

Met vriendelijke groet,
Ahmed El Mesri

Datum: donderdag 16 juni
Tijd: 19:30 - 23:00
Locatie: Palembangstraat 52, 1094 TK, Amsterdam

Voor meer informatie bij de Vriendschap Community Assadaaka: Tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Website: http://www.assadaaka.nl of E-mail: info@assadaaka.nl - telefonisch: 0647440672. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten