dinsdag 10 maart 2020

Fysiotherapie-ondersteuning en massage bij Assadaaka Community

Bij Assadaaka Community kunt u terecht voor fysiotherapie-ondersteuning en massage van Dhr. Maher. Dhr. Maher Hajkasem is fysiotherapeut uit Syrië en zet zich in voor bewoners met fysieke klachten en kleiner budget. Dhr. Maher Hajkasem kan u behandelen en een gezondheidsadvies geven voor € 3,- . Komt u langs bij Assadaaka Community tussen 13u en 18u om een afspraak te maken met Dhr. Maher Hajkasem.


Veel bewoners hebben bewegingsklachten, maar aanvullende verzekeringen voor de benodigde fysiotherapiebehandelingen zijn voor veel bewoners niet haalbaar en ook de eigen bijdrage is kostbaar. Dhr. Maher Hajkasem wil zich graag inzetten voor bewoners met een kleiner budget, zodat zij kunnen werken aan verbetering van hun gezondheid. Want door beter kunnen bewegen nemen pijnklachten af waardoor mensen zich beter gaan voelen.

Zo draagt Dhr. Maher Hajkasem bij aan een betere gezondheid en armoedebestrijding. Want een betere gezondheid staan aan de basis van meer levensgeluk. U bent van harte welkom voor het maken van een afspraak.

خدمة صحية جديدة
مقدمة من مؤسسة الصداقة بمدينة امستردام
بالتعاون مع رئيسها الاستاذ احمد المسري Ahmed El Mesri
الأستاذ ماهر حاج قاسم
خبير العلاج الطبيعي والحكم الدولي في رياضة كمال الأجسام
يقوم بعمليات التدليك والمساج الطبيعي
أيام الثلاثاء الخميس والجمعة أسبوعيًا
من الساعة 13.00 حتي 18.00
خبرة كبيرة بأسعار رمزية من أيدي مدربة وأمينة Maher Hajkasem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten