dinsdag 11 april 2017

Doorbreek het taboe over huiselijk geweld

Huiselijk geweld en kindermishandeling komen veel voor. Véél meer dan je zou denken, ook in Amsterdam Oost. Achter téveel voordeuren leven vrouwen, kinderen, maar ook mannen, in angst en onveiligheid. Hoe kunnen wij hen helpen? En hoe kom je er achter, of iemand te maken heeft met huiselijk geweld?
Daarom organiseert Assadaaka Community op zondag 23 april, in samenwerking met Werkplaats Community Theatre Amsterdam (wTCA), een bijeenkomst om het taboe over huiselijk geweld te doorbreken. Met een theatervoorstelling vertellen twee ervaringsdeskundigen op dappere wijze wat huiselijk geweld betekent voor de betrokkenen. Aansluitend is er ruimte voor dialoog over dit belangrijke thema.
Na de bijeenkomst zullen de deelnemers eerder huiselijk geweld kunnen signaleren én weten zij welke hulp zij kunnen inschakelen. En dat begint met elkaar het gesprek aan durven gaan over dit ingewikkelde onderwerp. De theatervoorstelling helpt ons dit taboe te doorbreken.

U bent van harte welkom! Vooral mannen worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden, omdat zij een belangrijke rol kunnen spelen in het eerder signaleren van huiselijk geweld.
Het maximum aantal deelnemers is 20. Wilt u zich daarom vooraf aanmelden?
Dat kan via: info@assadaaka.nl of neem contact op met Ahmed El Mesri: 0647440672
Wat:                    Bijeenkomst theater over Huiselijk Geweld
Wanneer:           Zondag 23 april
Tijd:                     14.00 – 16.30u
Waar:                  Meevaart, Balistraat 48A Amsterdam, in de Theaterzaal (begane grond)
Hoe:                     Graag vooraf aanmelden

Voor meer informatie: www.assadaaka.nl en www.wcta.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten