zondag 28 april 2019

Samen Herdenken op 4 mei

Graag nodigen wij u uit voor Samen Herdenken op 4 mei tijdens Dodenherdenking, in Amsterdam Oost bij Assadaaka Community. Wij starten om 17u met een bijeenkomst bij Assadaaka Community, gevolgd door een gezamenlijke maaltijd en dan de stille tocht naar het Ceramplein voor de nationale twee minuten stilte om 20u. U bent van harte welkom om bij ons aan te sluiten!


Assadaaka Community hecht veel waarde aan het samen herdenken van de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. De vele onschuldige burgers die zijn omgekomen omdat mensen zich tegen elkaar op lieten zetten. Dit thema is nog altijd actueel. Wij herdenken de vele slachtoffers en herinneren ons dat gelijkheid en respect voor elkaar van levensbelang is voor een vreedzame samenleving. Respect voor iedereen, van iedere afkomst, religie, achtergrond, geaardheid en politieke kleur. Dat is waar Assadaaka Community voor staat. Daarom herdenken wij al jarenlang samen op 4 mei. Sluit u bij ons aan en laat zien dat u staat voor een gelijke, respectvolle en vreedzame samenleving. Wij hopen u bij ons te mogen verwelkomen!

INFO

Wat: Samen Herdenken op 4 mei

Waar: Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam

Tijd:   17u Thema Bijeenkomst Samen Herdenken

            18u Gezamenlijke maaltijd

            19u Stille tocht via Gedenksteen Muiderpoort naar Ceramplein

            19.30 Start Herdenking Ceramplein

            20u Twee minuten stilte

Wanneer: 04 mei 

Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Vooraf aanmelden per email: E-mail: info@assadaaka.nl Website:  www.assadaaka.nl of telefonisch: 06-47440672.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten