zondag 28 april 2019

Gezond tijdens de Ramadan

Binnenkort begint voor moslims de Ramadan, omstreeks 5 mei. Vooral voor mensen met gezondheids-klachten is het belangrijk om tijdens deze vastentijd goed op de gezondheid te letten. Wat kunt u zelf doen om gezond te blijven tijdens de Ramadan, dat is het thema van onze gezellige, gezonde en informatieve ontbijtbijeenkomst op maandag 29 april om 10u. U bent van harte welkom!

Tijdens de ramadan vasten moslims van zonsopgang tot zonsondergang, in de negende maand van de Islamitische maankalender. Het is een tijd van bezinning en reiniging. Nederland telt ongeveer 1 miljoen moslim, waarvan het merendeel meedoet aan de ramadan. Het is belangrijk dat mensen met gezondheidsklachten extra aandacht hebben voor hun gezondheid. Want voor het gebruik van medicijnen heeft u tijdens de ramadan maar 6 tot 8 uur.

Tijdens onze Thema ontbijtbijeenkomst ‘Gezond tijdens de Ramadan’ zullen we tips en adviezen bespreken over gezonde voeding, medicijngebruik en hoe u goed overleg kunt voeren met uw huisarts of specialist.

Wat: Thema Ontbijtbijeenkomst ‘Gezond tijdens de Ramadan’
Waar: Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam
Tijd: 10u tot 12u
Wanneer: maandag 29 april 2019

U bent van harte welkom om mee te ontbijten.

Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden? Vooraf aanmelden per email: E-mail: info@assadaaka.nl  - Website:  www.assadaaka.nl of telefonisch: 06-47440672.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten