dinsdag 17 januari 2017

U bent welkom op ons gratis inloopspreekuur!

Heeft u vragen over de belasting, over de zorgverzekering, over schulden, terugbetalingen of declaraties? Of over de opvoeding, uw woonsituatie, over uw werk of uw uitkering? Onze getrainde ervaringsdeskundigen en vertrouwenspersonen helpen u graag.  Zij helpen u zicht te krijgen op een oplossing. Samen komt u verder!

Blijf niet alleen rondlopen met uw vragen of problemen, maar stap gerust bij onze gratis inloopspreekuren binnen, u bent van harte welkom.


De inloopspreekuren zijn op:

Dinsdagochtend van 10u tot 13u, Meevaart – Balistraat 48A, Amsterdam

Donderdagmiddag van 14u tot 17u, Meevaart – Balistraat 48A, Amsterdam

Vrijdagochtend van 10u tot 13u¸ Meevaart – Balistraat 48A, Amsterdam
 

Ook op de andere werkdagen kunt u -zonder afspraak- met uw vragen bij ons langskomen, in de Meevaart aan de Balistraat 48a in Amsterdam, op de 2e etage.

Tot ziens op ons spreekuur!
Voor meer informatie tijdens kantooruren:
ASSADAAKA: Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam | Tel: 0647440672 | IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 | K.v.K. 40.53.87.25 | E. info@assadaaka.nl  W. www.assadaaka.nl
                                                                  
De Vriendschap Community Assadaaka stelt zich ten doel:
Een laagdrempelige organisatie die verschillende groeperingen in de samenleving (de buurt) wil samenbrengen om wederzijds begrip te bevorderen, door een ontmoetingsplek aan te bieden en activiteiten te organiseren. Deze activiteiten dienen de integratie en emancipatie te bevorderen met behoud van eigenheid in persoon en achtergrond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten