vrijdag 20 januari 2017

Armoede en eenzaamheid leidt naar psychisch aandoening

Depressie en psychisch aandoening komt vaker voor bij migranten. Daarom organiseert Assadaaka Community in het kader van psychisch (Onzichtbare beperking) /migranten aanstaande zaterdag 21 januari 2017 voor haar leden (migranten met een handicap of chronische ziekte, ouderen en hun families) in het Vriendschapshuis in Amsterdam Oost een bijeenkomst.

Bij Assadaaka kun je elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen Thema’s:
• lotgenotencontact
• schaamte
• zorg voor elkaar
• opvang door de omgeving
De ontmoeting wordt begonnen met een lezing door de voorzitter van de Assadaaka Community, Dhr. A. El Mesri, deskundige in multiculturalisatie.

Assadaaka Community is een multiculturele vereniging, waardoor Assadaaka Community dan ook gezien kan worden als afspiegeling van een multiculturele stad als Amsterdam. 

Iedereen is welkom!  U bent van harte welkom om mee te praten!

De ontmoeting staat gepland op:
Datum: zaterdag 21 januari 2017
Tijd: 19:00 tot 21:30 uur
Plaats: Vriendschapshuis, Palembangstraat 52, 1094 TK, Amsterdam (dichtbij Muiderpoort Station)

Voor meer informatie kunt u bellen naar (06-47440672)

ASSADAAKA: Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam | K.v.K. 40.53.87.25 | E. info@assadaaka.nl | W. http://www.assadaaka.nl .

De Vriendschap Community Assadaaka stelt zich ten doel:
Een laagdrempelige organisatie die verschillende groeperingen in de samenleving (de buurt) wil samenbrengen om wederzijds begrip te bevorderen, door een ontmoetingsplek aan te bieden en activiteiten te organiseren. Deze activiteiten dienen de integratie en emancipatie te bevorderen met behoud van eigenheid in persoon en achtergrond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten