donderdag 13 september 2018

Basiscursus Vertrouwenspersoon 2018 bij Assadaaka Community

Wil je graag als vrijwilliger anderen helpen in een inloopspreekuur? En ben jij ervaringsdeskundige? Dan is de Basiscursus Vertrouwenspersoon echt iets voor jou. De cursus gaat van start bij Assadaaka Community, vanaf dinsdag 25 september, van 10u tot 13u. Meld je aan!

Tijdens de Basiscursus Vertrouwenspersoon leer je in 5 bijeenkomsten vaardigheden en technieken die nodig zijn om andere mensen te ondersteunen, die met een hulpvraag komen in het inloopspreekuur. Als vertrouwenspersoon leer je luisteren, problemen vaststellen en samen zoeken naar een oplossing. Je leert de sociale kaart van Amsterdam en je kan doorverwijzen naar professionele hulp. Bovendien leer je als vertrouwenspersoon ook jouw eigen sterke kanten en ervaringsdeskundigheid in te zetten bij het helpen van anderen.

Assadaaka Community is een multiculturele vereniging die zich al bijna 30 jaar inzet voor kwetsbare bewoners in Amsterdam Oost.

Wil je meedoen aan de Basiscursus Vertrouwenspersoon, meld je dan aan. Dat kan met een mail naar info@assadaaka.nl of via de whatsapp: 0625775303. Dan nemen we contact met je op.

Wat: Basiscursus Vertrouwenspersoon

Data: 25 september en 02, 09, 16 en 30 oktober 2018

Tijd: 10u – 13u

Waar: Vriendschapshuis Assadaaka Community, Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam (wethouder Verheijhal, 1e etage, met lift toegankelijk)

Overig: De cursus en het lesmateriaal is gratis. Kijk voor meer informatie op www.assadaaka.nl

Met dank aan Samen Wonen Samen Leven: www.sw-sl.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten