zondag 16 september 2018

Bijeenkomst over mantelzorg, depressie

Iedere maandag en vrijdag gratis samen ontbijten!

Bent u hulpbehoevend en op zoek naar een plek voor laagdrempelige dagactiviteiten? Of zorgt u voor een naaste en bent u voor diegene op zoek naar een vertrouwde plek voor dagactiviteiten?

Komt u dan gerust overdag langs in het Vriendschapshuis van Assadaaka Community. Hier kunt u, of diegene voor wie u zorgt, overdag meedoen aan activiteiten en gezellig samen zijn met anderen.

Informele respijtzorg
Met (Mantel)Zorgen voor Elkaar biedt Assadaaka Community 5 dagen per week overdag informele respijtzorg voor buurt bewoners van Amsterdam Oost.

Wat is informele respijtzorg?
Respijtzorg is het overnemen van zorg. Mensen die zorg nodig hebben zijn vaak afhankelijk van hun naasten voor allerlei zorgtaken. En voor deze mantelzorgers is het vaak moeilijk om de zorg even over te dragen aan een ander. Assadaaka Community biedt daarom 5 dagen per week overdag dagactiviteiten en gezellig samenzijn voor mensen die zorg nodig hebben. Zo bent u in goede handen en heeft de mantelzorger even de handen vrij.

Assadaaka Community werkt niet met indicatie, maar met laagdrempelige zorg waarbij iedereen welkom is.

Project: Mantelzorg, depressie
Voor iedereen die in dit onderwerp is geïnteresseerd, vragen heeft of er samen met anderen en deskundigen over wil praten. Sprekers over dit thema zijn Aicha Ouiza, Aisjah Kaskandar/ Psychosociaal Counselor, Lalla Majida en A. El Mesri.

Doel: Ervaringen met elkaar delen omtrent Mantelzorg

Wanneer: Maandag 17 en 24 sep. en vrijdag 21 en 28 sep. van 10u tot 12u

Adres: Polderweg 300, 1093 KP Amsterdam Oost, Wethouder Verheijhal, 1e etage

U kunt zich aanmelden op het volgende e-mailadres: assadaaka@gmail.com.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Aicha Ouiza op het volgende telefoonnummer: 06-84291796. www.assadaaka.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten