dinsdag 6 september 2016

Certificaat van Waardering uitgereikt aan: Dhr. Rob van Veelen

 
 
Feestelijke opening van de Nederlandse taallessen bij Assadaaka Community.

“Voor ons is dit een groot feest,” zo verwelkomde Ahmed El Mesri de nieuwe deelnemers aan de Nederlandse taallessen. Met het inschrijven voor de lessen ging gisteravond in het Vriendschapshuis op de Palembangstraat, feestelijk het nieuwe taalseizoen van Assadaaka’s Taalwinkel van start. Daarbij werd ook gebiedsmakelaar Rob van Veelen, die met pensioen gaat, in het zonnetje gezet.
Op deze manier wilde Assadaaka Rob bedanken voor zijn enorme inzet in de Indische Buurt.

Beste aanwezigen, vrienden,

Allereerst wil ik u hartelijk bedanken dat u hier allemaal bent. Gezamenlijk maken wij er een mooi opening van het seizoen, onvergetelijk buurtfeest van.

Een avond waarop we samen verhalen delen, vriendschap en natuurlijk ook heerlijk, lekker taart ter gelegenheid van Certificaat van Waardering zal uitgereikt worden op deze dag 5 september in plaats van op 14 juli 2016 jl. aan: Dhr. Rob van Veelen die op die dag helaas niet bij de afsluitingsfeest kon zijn.

Wij gaan geen afscheid van hem nemen. Hij blijft een tijdje onder ons in deze buurt.

Daarom wil ik graag een woord tot jou richten beste, lieve Rob.

Voor ons was je (je bent nog steeds) altijd een belangrijke persoon voor dit stadsdeel oost Indische Buurt in het bijzonder.

Assadaaka betekent ‘vriendschap’ in het Arabisch. En vriendschap is wat Assadaaka Community met Rob verbindt, al tien jaar lang. Rob is een bijzonder mens, met hart voor de mens, voor de bewoners van Oost en de Indische Buurt én voor de Indische Buurt zelf.

Als gebiedsmakelaar, als participatiemakelaar, als changemaker, als verbinder, als knooppunt-aanlegger, bruggenbouwer en als inspirator, heb jij een grote rol gespeeld in de Indische Buurt. De talenten en inzet van de bewoners worden steeds meer gezien en benut.

Je creëert graag kansen, ziet mogelijkheden, laat mensen samenwerken en zet mensen en organisaties in hun kracht. Daar zijn wij je dankbaar voor, voor onze wijk en voor Assadaaka.

Jij hebt je altijd ingezet voor Assadaaka Community, en voor onze doelgroep. Mensen met een beperking en mensen met een afstand tot de maatschappij, we streven samen naar een samenleving waar in iedereen volwaardig meedoet.

Veel dank voor je verdiensten.






































Geen opmerkingen:

Een reactie posten