woensdag 15 juli 2020

Inloopspreekuur op afspraak bij Assadaaka Community

Vanaf donderdag 16 juli bent u van harte welkom op ons sociaal-maatschappelijk inloopspreekuur in de spreekkamer in StayOkay op het Timorplein. We vragen u om eerst even te bellen, om een afspraak te maken. StayOkay gaat vanaf donderdag weer open en de grote ruimte is dan weer gebruik. Gelukkig mag Assadaaka het inloopspreekuur houden in de spreekkamer, waardoor we u deze zomer kunnen blijven helpen met al uw vragen. Daar zijn wij StayOkay zeer dankbaar voor! We vragen u alleen vooraf even een afspraak te maken.


Een afspraak maken is noodzakelijk, want er kan slechts een beperkt aantal mensen in de spreekkamer. Maar als u belt, kunnen wij u altijd helpen op korte termijn, dus belt u gerust voor afspraak.

In deze coronatijd moeten we met elkaar zoeken naar oplossingen. Alles gaat anders dan anders en we moeten samen sterk staan. Na de zomer start Assadaaka Community weer op haar vertrouwde plek in de Wethouder Verheijhal. En in de komende zomerweken staan we ook voor u klaar, in de spreekkamer in de StayOkay, nu even op afspraak. Bel ons gerust!

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Ahmed El Mesri: 0647440672 en Naiema Kramer: 0685217823

Geen opmerkingen:

Een reactie posten