zaterdag 2 mei 2020

Bevrijdingsdag Iftar voor Politie en Brandweer Amsterdam Oost

Bevrijdingsdag Iftar voor Politie en Brandweer Amsterdam Oost

De politie en Brandweer Amsterdam Oost staan iedere dag voor de bewoners klaar, ook tijdens de coronacrisis. Ze houden onze stadsdeel veilig en helpen bewoners in noodsituaties. Ook zetten zij zich al weken in om oudere of kwetsbare bewoners een hart onder de riem te steken. Tijd om de Politie Amsterdam Oost en Brandweer Kazerne Victor te bedanken voor hun inzet, met een iftar op Bevrijdingsdag namens Assadaaka Community.

Op Bevrijdingsdag 5 mei zet Assadaaka Community deze politie en brandweer mannen en vrouwen graag in het zonnetje. Zij zorgen er iedere dag voor dat we in vrijheid en veiligheid kunnen zijn. Zeker in deze coronatijd, waarin mensen 1,5 meter afstand moeten houden is dat heel belangrijk. Met deze iftar bedanken wij hen voor hun enorme inzet! De vrijwilligers van Assadaaka Community zullen zich inzetten voor een mooie iftar voor de Politie op de Linnaeusstraat en Balistraat en Brandweer Kazerne Victor.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Assadaaka Community: info@assadaaka.nl, www.assadaaka.nl of telefonisch met Ahmed El Mesri 06-47440672

Geen opmerkingen:

Een reactie posten