dinsdag 11 juni 2019

Het Suikerfeest 2019 is weer op een feestelijke manier gevierd!

Afgelopen Vrijdag avond was het weer zo ver bij Assadaaka community. Het Suikerfeest 2019 is weer op een feestelijke manier gevierd! Met een ruime opkomst van vrijwilligers, vrienden, familie en buurt bewoners hebben wij onze buikjes heerlijk rond gegeten onder het genot van diverse activiteiten!

Zo was er prachtige muziek te horen en namen de aanwezigen zelf initiatieven om samen te dansen, zingen en ontroerende gedichten voor te lezen die ons trannen van blijdschap en trots bezorgde. Er was op deze bijzondere avond dus geen tekort aan creativiteit!

Na een motiverende speach van oprichter Ahmed El Mesri waar hij zijn trots en dank liet blijken voor alle aanwezigen brak het feest los en konden we beginnen aan het oh zo overheerlijke bevet verzorgd door vrijwilligers van de organisatie..

Het bevet stond vol delicatessen uit verschillende culturen en ging onder het genot van een fris en fruitig drankje schoon op!

Aan het einde van de avond deed zich ook nog eens een leuke, gezellige verassing voor. Zo werd er namelijk een verjaardag gevierd met veel gezang, gelach en uiteraard een overheerlijk stukje taart!

We willen hierbij  alle aanwezigen bedanken voor hun komst, inzet, gezelligheid en lekkernijen en we hopen jullie volgend jaar weer te zien!

Mede mogelijk gemaakt door NMI

Mocht jij deze unieke viering gemist hebben? Zorg dan dat je op de hoogte blijft van onze andere opkomende evenementen op: www.assadaaka.nl
























Geen opmerkingen:

Een reactie posten