zondag 3 februari 2019

Een dialoog ontbijt...


Dialoog ontbijt over armoede en eenzaamheid onder zorgmijders en migranten ouderen in Amsterdam Oost.

“Assadaaka Community van, voor en door migranten met en zonder een handicap of chronische ziekte, ouderen en hun families.!”.

Op maandag 4 februari 2019 staan de migranten ouderen en hun mantelzorgers centraal.  Daarom organiseert Assadaaka Community een gezellige dialoog ontbijt in het vriendschapshuis voor deze meest kwetsbare bewoners/ ‘zorgmijders’ Mantelzorgers en hun geliefden met ontbijt op maandag 4 februari aanstaande.

Het aantal kwetsbare ouderen neemt toe. Nu daarbij steeds meer ouderen zelfstandig wonen met minder professionele ondersteuning, wordt de buurt steeds belangrijker voor hun kwaliteit van leven. Veel ouderen hebben er relaties die ver teruggaan, maken gebruik van publieke voorzieningen en in steeds meer buurten bestaan vrijwilligersinitiatieven voor ouderen. Buurten kunnen zo een positieve bijdrage leveren aan de levens van de ouderen die er wonen.

Thema: Oud worden in Nederland

Wanneer: Maandag 4 februari van 10u tot 12u
Adres: Polderweg 300, 1093 KP Amsterdam Oost,

U kunt zich aanmelden op het volgende e-mailadres: assadaaka@gmail.com.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Aicha Ouiza op het volgende telefoonnummer: 06-84291796. www.assadaaka.nl of info@assadaaka.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten