donderdag 3 september 2020

Toelichting Fixbrigade de Jungle Amsterdam vrijdag

Vrijdag 4 september komt Hans Bueno de Mesquita van Jungle Amsterdam een toelichting geven op de Fixbrigade. Hij zal wat vertellen om op korte termijn energie te besparen en een lagere energierekening te krijgen door je huis beter te isoleren. Dat kan al met kleine maatregelen, zoals het dichten van naden en kieren, het aanbrengen van radiatorfolie en je verwarming beter afstellen. 

Mensen die dit om wat voor reden dan ook niet zelf kunnen doen, heeft de Jungle de Fixbrigade. De Fixbrigade komt bij je langs om te inventariseren wat er mogelijk is voor jouw woning. U kunt zelf aangeven wat u wilt laten doen. De mensen die een infraroodscan van hun huis hebben laten maken, is het duidelijk waar alle warmtelekken en tocht vandaan komt en wordt er aan de hand van dat rapport een inventarisatie gemaakt. Ook zonder infrarood foto’s is het verstandig om eens in de vijf jaar de kitranden te vervangen. 

De Fixbrigade maakt een offerte voor je, met welke materialen er nodig zijn en een inschatting van het aantal uren. De tarieven van de Fixbrigade zijn laag en voor minima zijn er aangepaste prijzen. 

Hans is al eerder langs geweest met een toelichting over de infraroodscan safari, dit kun je ook via de Jungle laten doen, zo kun je zien waar de warmtelekken in je woning zitten. 

Wat                 : Toelichting Fixbrigade de Jungle Amsterdam

Wanneer         : vrijdag 4 september

Tijd                  : 10.00-12.00 uur

Waar               : Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal 1e etage, Polderweg 300, 1093   KP Amsterdam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten